Verzending & retourneren van kleurlenzen

Verzendkosten wanneer bestelling waarde lager is dan € 75,-
€ 4,95

Verzendkosten wanneer bestelling waarde hoger is dan € 75,-
Gratis

 


Levertijd & verzendingen

Alle kleurlenzen en vloeistoffen die worden aangeboden op Colorlens.nl worden met uiterste zorg thuis bezorgd. Iedere bestelling wordt direct bij ons uit voorraad verzonden, zodat iedereen verzekerd is van een snelle levering.

Om de bestellingen optimaal te beschermen tijdens het vervoer werken wij samen met een trouwe post pakket service partner, namelijk PostNL, DHL, GLS of DPD. Nadat er is besteld en betaald, wordt het order per email bevestigd. Wij ontvangen dan direct de bestelling en zetten deze klaar voor verzending door. Het proces van bestelling tot bezorging neemt altijd minimaal 2 werkdag en maximaal 4 werkdagen in beslag.

Alle lenzen worden verzonden vanuit ons magazijn in Duitsland.


Wordt uw bestelling niet binnen onze aangestelde periode geleverd?

Op het moment dat u een bevestigingsmail ontvangt dat de bestelling is verzonden en wordt niet bezorgd binnen 4 werkdagen, neem dan contact op met ons. Wij zullen vervolgens contact opnemen met het bedrijf die het van ons ontvangen heeft, om na te vragen hoe en waar de bestelling precies is. Zo hoeft u zo min mogelijk zorgen te maken. Mag het zo zijn dat er toch iets mis is met de bestelling, dan zullen wij daar oplossing voor vinden.

Ondanks grote zorg voor de pakket(ten) kan het voorkomen dat (een deel van) een bestelling gedurende het bezorg proces beschadigd. Indien dit het geval is dient er direct contact opgenomen te worden met onze klantenservice. Wij zoeken dan naar een oplossing die voordelig is voor beide partijen. U kunt contact met ons opnemen per email op info@colorlens.nl. Uw mail wordt dezelfde dag nog behandeld.

Retour

Zijn de ontvangen lenzen niet naar wens? Dan kun je deze binnen 14 dagen retour sturen.
U kunt de lenzen alleen retour sturen wanneer de verpakking nog is gesloten! Wanneer de seal verbroken is zijn de lenzen gebruikt en nemen wij deze niet meer retour.

Bij retournering graag uw n.a.w. en bankgegevens vermelden.
De lenzen kunnen retour worden gestuurd naar het onderstaande adres o.v.v. van uw n.a.w. gegevens.

Colorlens
Xenonstraat 87
1362 GH Almere