Over Colorlens

Onze filosofie

Welkom bij Colorlens.nl, de gespecialiseerde aanbieder van kleurlenzen in Nederland. Meer dan de helft van de mensen hebben slechte ogen. Hierdoor zijn contactlenzen en brillen voor
veel mensen een onderdeel van het dagelijks leven. Soms kan het gebruik van contactlenzen als hinderlijk en moeilijk gezien worden.Vooral als je niet tevreden bent met jouw oogkleur of gewoon een keer iets anders wilt, zijn de lenzen van Colorlens.nl een oplossing.

Kleurlenzen is voor iedereen beschikbaar. Ook mensen die geen oogcorrectie hebben, kunnen lenzen dragen. Voor deze mensen bieden wij kleurlenzen aan met een correctie van 0. 

Uitermate geschikt voor een feest of een avondje stappen. Voor deze mensen zijn onze kleurlenzen ook geschikt voor langere periodes of het permanent dragen daarvan. Het doel van Colorlens.nl is om het dragen van kleurlenzen gemakkelijk, goedkoop en zo veilig mogelijk te maken.

Hier kun je terecht om alle soorten en maten kleurlenzen te kopen. Samen met het aanbod van allerlei overige informatie, heb je niets anders dan Colorlens.nl nodig om 100% van uw kleurlenzen te genieten. Je kan altijd terugvallen op onze site en voor vragen kun je bij ons terecht per e-mail, social media en via telefonisch contact.

Onze missie is om de meest hoogwaardige kwaliteit kleurlenzen te bieden voor zowel mensen met
 oogcorrectie als mensen zonder. Daarnaast willen wij een superieure dienst verlenen om het voor iedereen zo gemakkelijk, goedkoop en zo veilig mogelijk te maken.

Colorlens.nl