Halloween kleurlenzen

Opzoek naar halloween kleurlenzen? Dan ben je bij Colorlens.nl op het juiste adres! Colorlens.nl heeft meer dan 150+ verschillende halloween lenzen. Naast de verschillende kleuren en designs, zijn de lenzen ook in verschillende maten en sterktes te bestellen.

Ben jij opzoek naar Twilight lenzen, of toch liever katogen?

White Out kleurlenzen

Incl. lenzendoosje t.w.v. €1.95

23.95

Twilight Volturi kleurlenzen

Incl. lenzendoosje t.w.v. €1.95

23.95

Halloween kleurlenzen bestellen

Colorlens.nl biedt meer dan 150 soorten halloween kleurlenzen aan. Er kan gefilterd worden op de volgende opties:

De standaard maat is 14mm. De maten 17mm en 22mm zijn velen malen groter en bedekt de 22mm zo goed als het hele oog. Let er wel op dat deze lenzen veel lastiger in zijn te doen. Enige ervaring is gewenst bij het indoen van zulke grote kleurlenzen.

Glow in the dark lenzen

Wil jij nog meer opvallen? Dan zijn de Glow in the dark lenzen wat voor jou! Deze lenzen reageren op UV licht (blacklight lampen) en zullen daardoor een soort van licht gaan geven.

Zijn er geen blacklight lampen? Dan zullen deze speciale kleurlenzen de kleur hebben die ze zijn. Bijvoorbeeld rood of blauw.

Kwaliteit & keurmerk kleurlenzen

Productie kleurlenzen

De kleurlenzen worden geproduceerd door MeraLens & Funnylens. Gespecialiseerd in cosmetische kleurlenzen and crazy kleurlens producten. MeraLens & Funnylens gebruikt uitgebreide industriële kennis & expertise om producten te leveren van de hoogste kwaliteit, met de meest innovatieve ontwerpen.

Kwaliteit kleurlenzen

De MeraLens & Funnylens lenzen zijn Europees CE- goedgekeurd. De lenzen worden geproduceerd middels een streng ISO9001- en GMP gecertificeerd productieproces.

Verpakking

Alle lenzen van colorlens.nl worden geleverd in transparante flacons. Op die manier kun je de producten altijd vooraf bekijken.

EU-cosmeticarichtlijn

Door de steriele verpakking voldoen wij aan de eisen van de cosmeticarichtlijn. Na het openen van de verpakking is het niet meer mogelijk om de lenzen te retourneren.