Halloween kleurlenzen op sterkte

Opzoek naar halloween kleurlenzen op sterkte? Dan ben je bij Colorlens.nl op het juiste adres! Colorlens.nl heeft 12 verschillende halloween lenzen op sterkte. Naast de verschillende kleuren en designs, zijn deze lenzen in 14mm diameter te bestellen en lopen de sterktes uiteen van -0.00 tot en met -6.00.

Ben jij opzoek naar rode duivel lenzen, of toch liever katogen?

Black out lenzen op sterkte

Incl. lenzendoosje t.w.v. €1.95

29.95

White Out lenzen op sterkte

Incl. lenzendoosje t.w.v. €1.95

29.95

Halloween kleurlenzen op sterkte bestellen

Colorlens.nl biedt 12 soorten halloween kleurlenzen op sterkte aan. Er kan gefilterd worden op de volgende opties:

De standaard maat is 14mm. De maten 17mm en 22mm zijn velen malen groter en bedekt de 22mm zo goed als het hele oog. Let er wel op dat deze lenzen veel lastiger in zijn te doen. Enige ervaring is gewenst bij het indoen van zulke grote kleurlenzen. De 17mm en 22mm sclera lenzen zijn alleen te bestellen zonder sterkte.

Glow in the dark lenzen

Wil jij nog meer opvallen? Dan zijn de Glow in the dark lenzen wat voor jou! Deze lenzen reageren op UV licht (blacklight lampen) en zullen daardoor een soort van licht gaan geven.

Zijn er geen blacklight lampen? Dan zullen deze speciale kleurlenzen de kleur hebben die ze zijn. Bijvoorbeeld rood of blauw.

Al onze glow in the dark lenzen zijn zonder sterkte.

Kwaliteit & keurmerk kleurlenzen

Productie kleurlenzen

De kleurlenzen op sterkte worden geproduceerd door MeraLens & Funnylens. Gespecialiseerd in cosmetische kleurlenzen and crazy kleurlens producten. MeraLens & Funnylens gebruikt uitgebreide industriële kennis & expertise om producten te leveren van de hoogste kwaliteit, met de meest innovatieve ontwerpen.

Kwaliteit kleurlenzen

De MeraLens & Funnylens lenzen zijn Europees CE- goedgekeurd. De lenzen worden geproduceerd middels een streng ISO9001- en GMP gecertificeerd productieproces.

Verpakking

Alle lenzen van colorlens.nl worden geleverd in transparante flacons. Op die manier kun je de producten altijd vooraf bekijken.

EU-cosmeticarichtlijn

Door de steriele verpakking voldoen wij aan de eisen van de cosmeticarichtlijn. Na het openen van de verpakking is het niet meer mogelijk om de lenzen te retourneren.