Cosplay kleurlenzen

Opzoek naar cosplay kleurlenzen? Dan ben je bij Colorlens.nl op het juiste adres! Colorlens.nl heeft meer dan 150+ verschillende cosplay lenzen. Naast de verschillende kleuren en designs, zijn de lenzen ook in verschillende maten en sterktes te bestellen.

Ben jij opzoek naar Twilight lenzen, of toch liever katogen?

White Out kleurlenzen

Incl. lenzendoosje t.w.v. €1.95

23.95

Twilight Volturi kleurlenzen

Incl. lenzendoosje t.w.v. €1.95

23.95

Cosplay kleurlenzen bestellen

Colorlens.nl biedt meer dan 150 soorten cosplay kleurlenzen aan. Er kan gefilterd worden op de volgende opties:

De standaard maat is 14mm. De maten 17mm en 22mm zijn velen malen groter en bedekt de 22mm zo goed als het hele oog. Let er wel op dat deze lenzen veel lastiger in zijn te doen. Enige ervaring is gewenst bij het indoen van zulke grote kleurlenzen.

Sclera kleurlenzen

Wil jij nog meer opvallen? Dan zijn de sclera kleurlenzen wat voor jou! Deze zijn veel groter dan veel andere lenzen. Sclera lenzen zijn te bestellen in 17 en 22mm.

Colorlens.nl heeft een breed assortiment sclera lenzen en is er voor iedereen wel een keuze te maken. Alle cosplay sclera lenzen zijn 1 jaar te gebruiken en zijn allemaal zachte kleurlenzen.

Kwaliteit & keurmerk kleurlenzen

Productie kleurlenzen

De kleurlenzen worden geproduceerd door MeraLens & Funnylens. Gespecialiseerd in cosmetische kleurlenzen and crazy kleurlens producten. MeraLens & Funnylens gebruikt uitgebreide industriële kennis & expertise om producten te leveren van de hoogste kwaliteit, met de meest innovatieve ontwerpen.

Kwaliteit kleurlenzen

De MeraLens & Funnylens lenzen zijn Europees CE- goedgekeurd. De lenzen worden geproduceerd middels een streng ISO9001- en GMP gecertificeerd productieproces.

Verpakking

Alle lenzen van colorlens.nl worden geleverd in transparante flacons. Op die manier kun je de producten altijd vooraf bekijken.

EU-cosmeticarichtlijn

Door de steriele verpakking voldoen wij aan de eisen van de cosmeticarichtlijn. Na het openen van de verpakking is het niet meer mogelijk om de lenzen te retourneren.