Op voorraad

Witte gaas kleurlenzen

80521
Deze witte gaas kleurlenzen zijn zeer comfortabel. Ze maken je outfit voor feesten zoals Carnaval en Halloween helemaal compleet. Deze witte gaas gekleurde lenzen zijn 3 maanden te dragen.

De Crazy kleurlenzen zijn, net zoals alle andere lenzen van Colorlens.nl, zachte kleurlenzen. Zachte lenzen dragen comfortabel en ze zijn gemakkelijk in te doen of uit te halen. Deze witte gaas gekleurde contactlenzen zijn drie maanden te gebruiken. LET OP! Om de lenzen 3 maanden zonder problemen te kunnen gebruiken is lenzenvloeistof, een lenzenhouder en het regelmatig schoonmaken van de lenzen nodig.

Al onze kleurlenzen worden geleverd in steriel verpakte buisjes. De vloeistof waarin de lenzen zich bevinden is NIET geschikt als vloeistof om de lenzen mee te dragen. Het is namelijk een zoutoplossing. Schaf lenzenvloeistof aan waarmee de kleurlenzen schoongemaakt kunnen worden. Laat de lenzen ook minsten 2 uur weken in lenzenvloeistof vóórdat je ze gaat dragen. De kleurlenzen worden ontwikkeld onder ISO-normen die in overeenstemming zijn met de EU richtlijnen. Er is meer informatie over het onderhoud en het gebruik van kleurlenzen te lezen op www.colorlens.nl. Bij iedere bestelling wordt een bijsluiter toegevoegd waarin je alle informatie over het gebruik van gekleurde lenzen kunt vinden.
€ 23,95

Witte gaas kleurlenzen

De Witte gaas kleurlenzen bieden een geweldig effect voor speciale gelegenheden. Trek de aandacht met halloween, carnaval of andere gelegenheden.

Soort: Crazy
Kleur: Witte gaas
Gebruiksperiode: 3 maanden
Sterkte: 0 (Plano)
Verpakking: 2 stuks (1 paar) 


Kleurlenzen: Witte gaas productvideo

Meer informatie
Lens met of zonder sterkte Zonder sterkte
Verkoop
  • Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
  • Thuisbezorgd voor € 1,-
  • Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact & PayPal
Schrijf je eigen review
U plaatst een review over: Witte gaas kleurlenzen