Op voorraad

Sclera rode ring kleurlenzen

RC7006
De Sclera rode ring kleurlenzen die jouw outfit tijdens carnaval, halloween of andere gelegenheden compleet maken. De Sclera rode ring kleurlenzen zijn zeer comfortabel en een jaar lang te dragen. LET OP! Sclera lenzen zijn velen malen groter als andere lenzen! Sclera contactlenzen bedekken zo goed als het hele oog.

De Sclera kleurlenzen zijn, net zoals alle andere lenzen van Colorlens.nl, zachte kleurlenzen. Zachte lenzen dragen comfortabel en ze zijn gemakkelijk in te doen of uit te halen. Deze rode ring sclera gekleurde contactlenzen zijn 1 jaar te gebruiken. LET OP! Om de lenzen 1 jaar zonder problemen te kunnen gebruiken is lenzenvloeistof, een lenzenhouder en het regelmatig schoonmaken van de lenzen nodig.

Al onze kleurlenzen worden geleverd in steriel verpakte buisjes. De vloeistof waarin de lenzen zich bevinden is NIET geschikt als vloeistof om de lenzen mee te dragen. Het is namelijk een zoutoplossing. Schaf lenzenvloeistof aan waarmee de kleurlenzen schoongemaakt kunnen worden. Laat de lenzen ook minsten 2 uur weken in lenzenvloeistof vóórdat je ze gaat dragen. De kleurlenzen worden ontwikkeld onder ISO-normen die in overeenstemming zijn met de EU richtlijnen. Er is meer informatie over het onderhoud en het gebruik van kleurlenzen te lezen op www.colorlens.nl. Bij iedere bestelling wordt een bijsluiter toegevoegd waarin je alle informatie over het gebruik van gekleurde lenzen kunt vinden.
€ 99,95

Sclera rode ring kleurlenzen

LET OP! Deze kleurlenzen hebben een levertijd van 3 - 5 dagen

Sclera rode ring kleurlenzen bieden een geweldig effect voor speciale gelegenheden. Trek de aandacht met carnaval of halloween en draag één van de te gekke designs.
Sclera lenzen bedekken bijna het volledige oog waardoor er een nog unieker effect ontstaat! 

Soort: Sclera
Kleur: Rood
Gebruiksperiode: 1 jaar
Verpakking: 2 stuks (1 paar) 

Kenmerken
* Sclera lenzen bedekken bijna het hele oog!
* Echte “funky” uitziende en “gekke”designs (funlenzen)
* Verkrijgbaar als 1 jaarlenzen
* Gepatendeerd HYDROGEL materiaal
* Hoge zuurstofdoorlaatbaarheid
* Europees CE goedgekeurd, ISO9001

Meer informatie
Lens met of zonder sterkte Zonder sterkte
Verkoop
  • Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
  • Thuisbezorgd voor € 1,-
  • Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact & PayPal
Schrijf je eigen review
U plaatst een review over: Sclera rode ring kleurlenzen