Meest gestelde vragen

Hier staan de meest gestelde vragen van eerdere klanten. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, om toch de vraag beantwoord te krijgen.

Waarom Colorlens.nl?

Is het veilig om bij jullie kleurlenzen te bestellen?
Colorlens.nl is officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst. Dat betekent voor jou als klant dat, als de bestelling nooit aan zal komen, ons kan aangeven. Dit willen wij niet en zullen er alles aan doen om iedere klant zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarnaast hebben wij de garantie "niet goed, geld terug". Niet tevreden met het product? Dan kan dit terug gestuurd worden en zullen wij het betaalde bedrag terug storten op het ons bekende rekeningnummer.


Waarom is Colorlens.nl zoveel goedkoper dan anderen?

Wij zijn goedkoper dan anderen omdat wij alleen op internet opereren. Wij zijn niet in bezit van dure panden, werknemers, materialen. Wij werken efficiënt via het internet om onze kosten laag te houden. Daarnaast hebben wij een geautomatiseerd systeem zodat wij gemakkelijk en snel iedere klant kunnen helpen.


Welk merk zijn de lenzen van Colorlens.nl?

Onze lenzen worden gemaakt en geleverd door EDIT & Funnylens. Deze kleurlenzen zijn CE goedgekeurd en wordt verkocht in alle Europese (EU) landen en ook geaccepteerd in de meeste andere delen van de wereld. De kleurlenzen voldoen aan de ISO 9001:2000 en ISO 13485:2003. Onze producten zijn in de markt voor de laatste 6 jaar met duizenden tevreden klanten.


Waarom moet ik bij Colorlens.nl bestellen en niet bij de concurrent?

Wij leveren hoogwaardige kwaliteit kleurlenzen zowel plano (zonder sterkte) als gekleurde lenzen op sterkte. Omdat wij kwaliteit garanderen, vinden wij ook dat als je toch niet tevreden bent met het product je jouw geld terug krijgt.


Mijn bestelling

Met hoeveel dagen kan ik mijn bestelling verwachten?
Als je voor 12 uur besteld kan het de volgende dag al in huis zijn! Dit is alleen niet met garantie te zeggen omdat wanneer PostNL vertraging oploopt kunnen wij daar niks aan doen. In de meeste gevallen zal de levertijd dan tussen 1 en 2 werkdagen duren. Is het product niet leverbaar? Neem dan gerust contact met ons op.

Lenzen op sterkte hebben een minimale levertijd van 3 dagen en maximaal 5 dagen.


Hoeveel verzendkosten betaal ik?

De prijs die je uiteindelijk ziet is wat je gaat betalen, dit kan €1,- (briefpost) zijn of €6,75 voor pakketpost. Voor Belgie, Duitsland en Frankrijk hanteren wij een vaste prijs van €12,95. Wij versturen in samenwerking met PostNL en DPD al onze pakketpost om bestellingen met garantie te versturen. Dat zorgt voor zorgeloos zaken doen en dat de bestelling altijd goed en volledig aankomt.


Welke betaalmethoden biedt Colorlens.nl?

Wij bieden iDeal, MisterCash, DirectEbanking, VISA, Mastercard en overboeking betalingsmogelijkheid. Dit omdat het gemakkelijk, veilig en snel gaat. Het voordeel hiervan is dat in eigen veilige omgeving kan betalen en wij ontvangen meteen bericht van de betaling. Dat betekend dan ook dat bestellingen meteen kan worden verstuurd. Niet langer wachten dan nodig is!

Wanneer u ervoor kiest om te betalen met Overboeking, dan wachten wij met versturen totdat het bedrag op onze rekening is gestort. 


Over kleurlenzen

Welke kleurlenzen heb ik nodig?
Voor de mensen zonder oogcorrectie is deze vraag simpel, die van Colorlens.nl natuurlijk! De keus in het assortiment zult u zelf moeten maken. Op de pagina handige tips worden tips gegeven over welke kleurlenzen misschien het beste bij u past of hoe u die keus het beste kan maken.

Voor mensen die al lenzen dragen op sterkte hebben wij de 3 Tones, Glamour, Big Eyes of Crazy gekleurde contactlenzen. 


Welke lenzenvloeistof heb ik nodig?

De lenzen vloeistof die wij aanbieden is uitermate geschikt om te combineren met onze kleurlenzen. Max OptiFresh is vervaardigd onder strenge kwaliteitseisen en gecontroleerde omstandigheden op onze ISO9001 gecertificeerde faciliteit. De faciliteit is uitgerust met hoogwaardige apparatuur die elke stap van het productieproces controleert.


Hoe moet ik de kleurlenzen indoen?

Laat je goed informeren op de daarvoor door ons ingerichte pagina. Op de pagina ‘gebruik van kleurlenzen’, wordt stap voor stap uitgelegd hoe u dit voor elkaar krijgt.


Hoe moet ik de kleurlenzen onderhouden?

Laat je goed informeren op de daarvoor door ons ingerichte pagina. Het is van groots belang dat u uw lenzen goed onderhoud. Dit kan namelijk veel problemen voorkomen, zoals irritaties en vuil. Op de pagina ‘kleurlenzen reinigen’, wordt stap voor stap uitgelegd hoe u dit voor elkaar krijgt.