Bol.com kleurlenzen

Opzoek naar Bol.com kleurlenzen? Dan ben je bij Colorlens.nl op het juiste adres! Colorlens.nl heeft meer dan 150+ verschillende lenzen voor een scherpe prijs. Naast de verschillende kleuren en designs, zijn de lenzen ook in verschillende maten en sterktes te bestellen. Iets wat de Bol.com kleurlenzen niet hebben.

Ben jij opzoek naar natuurlijke kleurlenzen zonder sterkte of liever crazy lenzen zonder sterkte?

Fresh blauwe kleurlenzen

Incl. lenzendoosje t.w.v. €1.95

23.95

Fresh mint kleurlenzen

Incl. lenzendoosje t.w.v. €1.95

23.95

Bol.com kleurlenzen bestellen

Colorlens.nl biedt meer dan 150 soorten kleurlenzen aan. Er kan gefilterd worden op de volgende opties:

  • Kleur & designs
  • Zonder en op sterkte kleurlenzen
  • Formaat in 14mm, 14.50mm, 15mm, 17mm en 22mm (sclera lenzen)

De standaard maat is 14mm. De maten 17mm en 22mm zijn velen malen groter en bedekt de 22mm zo goed als het hele oog. Let er wel op dat deze lenzen veel lastiger in zijn te doen. Enige ervaring is gewenst bij het indoen van zulke grote kleurlenzen.

De Bol.com kleurlenzen zijn helaas maar 1 maand te gebruiken. Alle lenzen van Colorlens zijn 1 jaar te gebruiken. In verhouding zijn Colorlens hierdoor een stuk voordeliger.

Natuurlijk of gekke kleurlenzen

Ben je opzoek naar goedkope natuurlijke kleurlenzen zonder sterkte of crazy lenzen zonder sterkte voor een feest? Dan kun je beide soorten vinden op Colorlens.nl. Voor iedere gelegenheid is er wel een kleurlens te vinden.

Kwaliteit & keurmerk kleurlenzen

Productie kleurlenzen

De kleurlenzen worden geproduceerd door MeraLens & Funnylens. Gespecialiseerd in cosmetische kleurlenzen and crazy kleurlens producten. MeraLens & Funnylens gebruikt uitgebreide industriële kennis & expertise om producten te leveren van de hoogste kwaliteit, met de meest innovatieve ontwerpen.

Kwaliteit kleurlenzen

De MeraLens & Funnylens lenzen zijn Europees CE- goedgekeurd. De lenzen worden geproduceerd middels een streng ISO9001- en GMP gecertificeerd productieproces.

Verpakking

Alle lenzen van colorlens.nl worden geleverd in transparante flacons. Op die manier kun je de producten altijd vooraf bekijken.

EU-cosmeticarichtlijn

Door de steriele verpakking voldoen wij aan de eisen van de cosmeticarichtlijn. Na het openen van de verpakking is het niet meer mogelijk om de lenzen te retourneren.