Op voorraad

Glamour Groen kleurlenzen

82081
Rating:
90% of 100
De Glamour groen lenzen combineren meerdere kleuren met een natuurlijk effect om je subtiel een andere oogkleur te geven. Daarbij hebben de Glamour lenzen een zwarte rand voor een glamour effect. De kleur combineert goed met de eigen oogkleur en geeft een verfijnd verschil. De Glamour groene kleurlenzen geven een realistisch en natuurlijk effect.

De Glamour groene kleurlenzen zijn, net zoals alle andere lenzen van Colorlens.nl, zachte kleurlenzen. Zachte lenzen dragen comfortabel en ze zijn gemakkelijk in te doen of uit te halen. Deze groen gekleurde contactlenzen zijn drie maanden te gebruiken. LET OP! Om de lenzen 3 maanden zonder problemen te kunnen gebruiken is lenzenvloeistof, een lenzenhouder en het regelmatig schoonmaken van de lenzen nodig.

Al onze kleurlenzen worden geleverd in steriel verpakte buisjes. De vloeistof waarin de lenzen zich bevinden is NIET geschikt als vloeistof om de lenzen mee te dragen. Het is namelijk een zoutoplossing. Schaf lenzenvloeistof aan waarmee de kleurlenzen schoongemaakt kunnen worden. Laat de lenzen ook minsten 2 uur weken in lenzenvloeistof vóórdat je ze gaat dragen. De kleurlenzen worden ontwikkeld onder ISO-normen die in overeenstemming zijn met de EU richtlijnen. Er is meer informatie over het onderhoud en het gebruik van kleurlenzen te lezen op www.colorlens.nl. Bij iedere bestelling wordt een bijsluiter toegevoegd waarin je alle informatie over het gebruik van gekleurde lenzen kunt vinden.
€ 18,95

Glamour Groen kleurlenzen

De Glamour Groen kleurlenzen, met perfect overlopende kleuren is dit meest natuurlijk en realistische kleurlens ooit.

Soort: Glamour
Kleur: Groen
Gebruiksperiode: 3 maanden
Sterkte: 0 (Plano)
Verpakking: 2 stuks (1 paar) 

Meer informatie
Lens met of zonder sterkte Zonder sterkte
Verkoop
  • Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
  • Thuisbezorgd voor € 1,-
  • Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact & PayPal
Schrijf je eigen review
U plaatst een review over: Glamour Groen kleurlenzen
Upsell products Customers who bought this item also bought