Op voorraad

Crazy viper kleurlenzen op sterkte

Crazy Viper op sterkte
Deze viper kleurlenzen op sterkte zijn zeer comfortabel. Ze maken je outfit voor feesten zoals Carnaval en Halloween helemaal compleet. Deze viper gekleurde lenzen op sterkte zijn 3 maanden te dragen.

De Crazy kleurlenzen op sterkte zijn, net zoals alle andere lenzen van Colorlens.nl, zachte kleurlenzen. Zachte lenzen dragen comfortabel en ze zijn gemakkelijk in te doen of uit te halen. Deze viper gekleurde contactlenzen op sterkte zijn drie maanden te gebruiken. LET OP! Om de lenzen 3 maanden zonder problemen te kunnen gebruiken is lenzenvloeistof, een lenzenhouder en het regelmatig schoonmaken van de lenzen nodig.

Al onze kleurlenzen worden geleverd in steriel verpakte buisjes. De vloeistof waarin de lenzen zich bevinden is NIET geschikt als vloeistof om de lenzen mee te dragen. Het is namelijk een zoutoplossing. Schaf lenzenvloeistof aan waarmee de kleurlenzen schoongemaakt kunnen worden. Laat de lenzen ook minsten 2 uur weken in lenzenvloeistof vóórdat je ze gaat dragen. De kleurlenzen worden ontwikkeld onder ISO-normen die in overeenstemming zijn met de EU richtlijnen. Er is meer informatie over het onderhoud en het gebruik van kleurlenzen te lezen op www.colorlens.nl. Bij iedere bestelling wordt een bijsluiter toegevoegd waarin je alle informatie over het gebruik van gekleurde lenzen kunt vinden.
€ 40,95
Opties
€ 40,95

Crazy viper kleurlenzen op sterkte

LET OP! Deze kleurlenzen hebben een levertijd van 2 - 4 dagen

De Crazy kleurlenzen op sterkte bieden een geweldig effect voor speciale gelegenheden. Trek de aandacht met Halloween en draag één van de te gekke designs.

Soort: Crazy
Kleur: Viper
Gebruiksperiode: 1 jaar
Sterkte: -1,00, -1,50, -2,00, -2,50, -3,00, -3,50, -4,00, -4,50, -5,00, -5,50, -6,00
Verpakking: 2 stuks (1 paar) 

Kenmerken
* Echte “funky” uitziende en “gekke”designs
* Verkrijgbaar als 1 jaarlenzen
* Gepatendeerd HYDROGEL materiaal
* Hoge zuurstofdoorlaatbaarheid
* Europees CE goedgekeurd, ISO9001

Voordelen
* Verkrijgbaar in 70 kleuren en designs
* Uitstekend draagcomfort

Meer informatie
Lens met of zonder sterkte Met sterkte
Verkoop
  • Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
  • Thuisbezorgd voor € 1,-
  • Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact & PayPal
Schrijf je eigen review
U plaatst een review over: Crazy viper kleurlenzen op sterkte
Upsell products Customers who bought this item also bought