Niet op voorraad

Big Eyes Ultra Violet kleurlenzen op sterkte

Big Eyes Ultra Violet
De Big Eyes ultra violet lenzen op sterkte combineren meerdere kleuren met een natuurlijk effect om je subtiel een andere oogkleur te geven. De kleur combineert goed met de eigen oogkleur en geeft een verfijnd verschil. De Big Eyes ultra violet kleurlenzen op sterkte geven een realistisch, natuurlijk effect en vooral groter effect!

De Big Eyes ultra violet kleurlenzen op sterkte zijn, net zoals alle andere lenzen van Colorlens.nl, zachte kleurlenzen. Zachte lenzen dragen comfortabel en ze zijn gemakkelijk in te doen of uit te halen. Deze ultra violet gekleurde contactlenzen zijn drie maanden te gebruiken. LET OP! Om de lenzen 3 maanden zonder problemen te kunnen gebruiken is lenzenvloeistof, een lenzenhouder en het regelmatig schoonmaken van de lenzen nodig.

Al onze kleurlenzen worden geleverd in steriel verpakte buisjes. De vloeistof waarin de lenzen zich bevinden is NIET geschikt als vloeistof om de lenzen mee te dragen. Het is namelijk een zoutoplossing. Schaf lenzenvloeistof aan waarmee de kleurlenzen schoongemaakt kunnen worden. Laat de lenzen ook minsten 2 uur weken in lenzenvloeistof vóórdat je ze gaat dragen. De kleurlenzen worden ontwikkeld onder ISO-normen die in overeenstemming zijn met de EU richtlijnen. Er is meer informatie over het onderhoud en het gebruik van kleurlenzen te lezen op www.colorlens.nl. Bij iedere bestelling wordt een bijsluiter toegevoegd waarin je alle informatie over het gebruik van gekleurde lenzen kunt vinden.
€ 36,95

Big Eyes Ultra Violet kleurlenzen op sterkte

Colorlens Big Eyes lenzen creëren echte Big Eyes en geven een mooi kleurverloop in het designs.

Soort: Big Eyes
Kleur: Ultra Violet
Gebruiksperiode: 3 maanden
Sterkte: -0,50, -1,00, -1,50, -1,75, -2,00, -2,25, -2,50, -2,75, -3,00, -3,25, -3,50, -3,75, -4,00, -4,25, -4,50, -4,75, -5,00, -5,50, -6,00, -6,50, -7,00, -7,50, -8,00
Verpakking: 2 stuks (1 paar) 

Kenmerken
* Grote Big Eyes cirkel lens
* Mooie kleuren en overloop geven een meer  vaste kleur
* Gepatendeerd HYDROGEL materiaal,
* Hoge zuurstofdoorlaatbaarheid
* Europees CE goedgekeurd, ISO9001

Voordelen
* Uitstekend draagcomfort
* Echte “Big Eyes” Zonder je oogkleur te veranderen

Meer informatie
Lens met of zonder sterkte Met sterkte
Verkoop
  • Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
  • Thuisbezorgd voor € 1,-
  • Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact & PayPal
Schrijf je eigen review
U plaatst een review over: Big Eyes Ultra Violet kleurlenzen op sterkte