Niet op voorraad

3 Tones blauw kleur lenzen op sterkte

3 Tones blauw
De 3 Tones blauwe lenzen op sterkte combineren 3 kleuren met een natuurlijk effect om je subtiel een andere oogkleur te geven. De kleur combineert goed met de eigen oogkleur en geeft een verfijnd verschil. De 3 Tones blauwe kleurlenzen op sterkte geven een realistisch en natuurlijk effect.

De 3 Tones blauwe kleurlenzen op sterkte zijn, net zoals alle andere lenzen van Colorlens.nl, zachte kleurlenzen. Zachte lenzen dragen comfortabel en ze zijn gemakkelijk in te doen of uit te halen. Deze blauw gekleurde contactlenzen zijn drie maanden te gebruiken. LET OP! Om de lenzen 3 maanden zonder problemen te kunnen gebruiken is lenzenvloeistof, een lenzenhouder en het regelmatig schoonmaken van de lenzen nodig.

Al onze kleurlenzen worden geleverd in steriel verpakte buisjes. De vloeistof waarin de lenzen zich bevinden is NIET geschikt als vloeistof om de lenzen mee te dragen. Het is namelijk een zoutoplossing. Schaf lenzenvloeistof aan waarmee de kleurlenzen schoongemaakt kunnen worden. Laat de lenzen ook minsten 2 uur weken in lenzenvloeistof vóórdat je ze gaat dragen. De kleurlenzen worden ontwikkeld onder ISO-normen die in overeenstemming zijn met de EU richtlijnen. Er is meer informatie over het onderhoud en het gebruik van kleurlenzen te lezen op www.colorlens.nl. Bij iedere bestelling wordt een bijsluiter toegevoegd waarin je alle informatie over het gebruik van gekleurde lenzen kunt vinden.
€ 36,95

3 Tones blauw kleurlenzen op sterkte

LET OP! Deze kleurlenzen hebben een levertijd van 3 - 5 werkdagen

Colorlens 3 Tones kleurlenzen, met perfect overlopende kleuren is dit meest natuurlijk ogende 3 Tones lens ooit.

Soort: 3 Tones
Kleur: blauw
Gebruiksperiode: 3 maanden
Sterkte: -0,50, -1,00, -1,50, -1,75, -2,00, -2,25, -2,50, -2,75, -3,00, -3,25, -3,50, -3,75, -4,00, -4,25, -4,50, -4,75, -5,00, -5,50, -6,00, -6,50, -7,00, -7,50, -8,00
Verpakking: 2 stuks (1 paar) 

Kenmerken
* Mooie 3 kleuren designs, meest geschikt voor licht gekleurde ogen, alhoewel een subtiel effect wordt verkregen bij natuurlijke donkergekleurde ogen.
* Gepatendeerd HYDROGEL materiaal, Hoge zuurstofdoorlaatbaarheid.
* Europees CE goedgekeurd, ISO9001

Voordelen
* Hoog draagcomfort, geschikt om hele dag te dragen.
* Mooie natuurlijke 3-kleuren designs.

Meer informatie
Lens met of zonder sterkte Met sterkte
Verkoop
  • Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen in huis
  • Thuisbezorgd voor € 1,-
  • Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact & PayPal
Schrijf je eigen review
U plaatst een review over: 3 Tones blauw kleur lenzen op sterkte